Bitay Güvenilir mi Ödeme Seçenekleri Neler?

Kripto para borsalarının gün geçtikçe arttığı global dünyada ve Türk kripto para borsaları arasında yer alan Bitay geçmişi çok öncelere dayanmasa dahi güncel piyasada kullandığı teknoloji ve sağlamış olduğu backgroundlarla kendinden söz ettiriyor. Dolayısıyla kripto para borsasına girecek kişilerin aklına Bitay Güvenilir mi Ödeme Seçenekleri Neler? Sorusunun cevabı aranmaktadır.

Bitay Nedir?

Bitay 2018 yılında İstanbul Teknopark ile faaliyetlerine başlayan Bitay Teknolojileri kripto para ve teknolojik yerli çözümler üretebilme vizyonuyla faaliyetlerine devam etmektedir.

Bitay Teknolojileri kendi yazılımları lan Türkinvest ile geliştirilen ve Yıldız Teknik Üniversitesinde ki 2 akademisyen ve 1 bilirkişi öncülüğünde gerekli incelemeler yapılarak verilen brief doğrultusunda geliştirmeler yapılmıştır.

Bitay Ne İşe Yarar?

Bitay teknoloji, Türkiye’nin en gelişmiş dijital para alım satım işlemlerinin yapılmasını sağlayan gelişmiş trade sistemini web ve mobil uygulama sunan ve komplike bir borsa aracıdır.

Bitay Avantajları Nelerdir?

Bitay avantajları;

• Arkadaşlarınızı davet ederek sizlere özel kampanyalarla 2.500 BTY kazanabilirsiniz.
  • Yüzlerce farklı kripto paradan dilediğinizi alıp – satma imkanı.
  • Bitay akademiye girerek, trend kriptoları yorumlayarak kazanma fırsatları
  • 50’den fazla kripto paralarla işlemler yapabilme
  • Tüm işlemlerde 7/24 destek imkanı

Bitay Komisyon Oranları Ne Kadardır?

Bitay komisyon oranları şu şekilde sıralanabilir:

Üyelik Paketleri Aylık alış satış hacmi (TRY)   BTY ile komisyonlar %50 indirimli
Maker komisyonu Taker komisyonu Maker komisyonu Taker komisyonu
Standart 0 – 2,5 milyon TRY %0,24 %0,32 %0,12 %0,16
Gümüş 2,5 milyon TRY – 5 milyon TRY %0,18 %0,24 %0,09 %0,12
Altın 5 milyon TRY – 7,5 milyon TRY %0,12 %0,16 %0,06 %0,08
Platin 7,5 milyon TRY ve üstü %0,06 %0,08 %0,03 %0,04

Bitay Üyelik İşlemleri Nasıl Gerçekleştirilir?

Bitay üyelik işlemleri için kullanıcıların öncelikli olarak bitay.com/sign-up ziyaret etmeleri gerekir:

• Ana sayfa üzerinde bulunan “hesap oluştur” seçeneğine tıklanmalıdır.
  • Açılan pencereden “Ad & Soyad” veya “Telefon Numarası” aracılığıyla ilk aşama tamamlanmalıdır. Daha sonra şifre girilir ve hesap oluşturulur.
  • Bir referans kodumuz varsa onu da ekleyebiliriz.
  • Tercih edilen yönteme göre doğrulama işlemleri başlatılmalıdır.
  • İki aşamalı doğrulama sağlanmalıdır.(E-devletten ikametgah belgesi alınarak bitay sitesine yüklenir)

Bu işlemlerin tamamlanmasının ardından Bitay üyelik süreci sonuçlandırılabildiği gibi web sitesi üzerinden veya mobil uygulama üzerinden işlemler devam ettirilerek al – sat yapılabilir.

Bitay Güvenilir mi?

Yatırımcılar son zamanlarda yaşanan bazı dolandırıcılık ve batan kripto para borsalarını duydukça tedirginlik yaşamaktadır. Bitay da geçmişi çok eskiye dayanmamakla birlikte, insanların akıllarına Bitay Güvenilir mi Ödeme Seçenekleri Neler? Sorusunun cevabını aramaktadırlar. 2018 Yılında İstanbul Teknoparkta faaliyetlerine başlaması ve Yıldız Teknik Üniversitesinden 2 Akademisyen ve 1 Bilirkişi katkılarıyla geliştirilen ve teknolojisini her geçen gün yenilenen Türkiyenin en güvenilir borsasıdır.

Bitay Yasal mı?

Kripto para borsasına girmek için bir borsaya üye olup para kazanmak isteyen, kullanıcılar Bitay Yasal Mı? sorusuna cevap aramaktadır. Biray sözleşme içerisinde risk yönetimi, yatırım danışmanlığı ve platformun hakkında detaylı bilgileri sitesinde mevcuttur. Devlet destekli bir borsa olduğundan e devletten de ikametgah belgesi isteyerek sözleşmeyi onaylattırmaktadır.

Bitay Kullanıcı Yorumları Nelerdir?

Bitay kullanıcı yorumları kapsamında ortaya çıkan ve kullanıcıların olumsuz geri bildirim vermesine sebep olan tek durum parayı geri banka hesabına aktarırken takıldığı prosedürlerden kaynaklı işlem yavaşlığıdır.

Bitay Ödeme Seçenekleri Neler?

Bitay ödeme seçenekleri bakımından da geniş kapsamlı bir hizmeti vermektedir. Ödemelerinizi Bitcoin, Ethereum, Ripple gibi birçok kripto para ile yapabilirsiniz. Ödemeler esnasında sabitlenen fiyat ve kur dalgalanmasından etkilenmemek adına sabit bir kur üzerinden yapılmaktadır.

Bitay Para Yatırma Seçenekleri Nelerdir?

Bitay para yatırma olarak verdiği ziraat hesabına tüm bankalardan havale EFT yapabilirsiniz, yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli kısım ise verdiği açıklama kısmına gerekli yazıyı yazmaktır.