BtcTurk Güvenilir mi Ödeme Seçenekleri Nelerdir?

Türkiye’nin en eski kripto para borsası olma özelliğine sahip olan BtcTurk, pek çok farklı konuda özel avantajları yatırımcılar ile buluşturmaktadır. Özellikle borsanın Türkiye menşeili olması sebebiyle BtcTurk kimin? Sorusu yatırımcılar tarafından en çok merak edilen durumların başında gelmektedir. BtcTurkü kim kurdu? Bu duruma paralel olarak BtcTurk güvenilir mi? sorusu da yine kullanıcılar tarafından en çok merak edilen durumların arasında bulunur.

BtcTurk Nedir?

Öncelikli olarak BtcTurk nedir? sorusuna bir yanıt aranması gerekirse Btcturk;

• 2013 yılında kurulan Türkiye’nin ilk kripto para borsasıdır.
  • Kerem Tibuk tarafından kurulmuştur.
  • Yeni sürümüne geçen borsa BTC Pro sürümü ile hizmet sağlamaktadır.
  • Aynı zamanda dünya çapında kurulan en eski kripto para borsaları arasında da yer almaktadır.

Bu özellikleri ile BtcTurk güvenilir mi? sorusuna henüz başlangıç aşamasında sezgisel olarak evet cevabını vermek mümkün olsa da platformun detaylı bir şekilde incelenmesi gerekmektedir.

BtcTurk Ne İşe Yarar?

BtcTurk kripto para borsası aracılığıyla kullanıcılar;

• Gelişmiş kripto para al-sat
  • Basit kripto para al-sat
  • Kripto para yatırımı
  • Alım ve satım işlemlerinde eşleşme
  • TL üzerinden kripto para satın alma

Gibi pek çok farklı işlemi yapabilmesi mümkündür.

BtcTurk Nasıl Kullanılır?

Btcturk kripto para borsası, Türk yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen kripto para borsasıdır ve bu kapsamda platform yenilikçi ve inovatif yönetim biçimi ile gelişimini de hız kesmeden sürdürmektedir. Btcturk üyelik işlemlerinin tamamlanması ile birlikte platformun sahip olduğu basit arayüz aracılığıyla hızla kripto para yatırım işlemlerinin yapılması mümkündür.

BtcTurk Avantajları Nelerdir?

BtcTurk kripto para borsası belirtilmiş olduğu gibi oldukça geniş bir perspektifte kullanıcılarına avantaj sağlamaktadır. Söz konusu bu avantajları şu şekilde sıralamak mümkündür:

• Yüksek düzeyde sağlanan güvenlik önlemleri
  • Listelenen 13 farklı kripto para birimi üzerine yatırım yapılabilmesi
  • Düşük komisyon ücretleri
  • Kısa süreli işlem olanağı
  • Gelişmiş al-sat emir olanağı
  • Emir eşleşmelerinin çok hızlı ve güçlü gerçekleşmesi
  • Ücretsiz kripto para çekim işlemleri
  • Hızlı ve kolay üyelik
  • İki aşamalı doğrulama
  • 7 gün 24 saat boyunca aralıksız teknik destek hizmetleri

Tüm bu avantajlara ek olarak BTC Pro sürümü ile tüm işlemlerin oldukça hızlı bir biçimde gerçekleşebildiğini söylemek mümkündür. Bu kapsamda pek çok kullanıcı borsanın yeni geçmiş olduğu sürümü hakkında Btcuturk PRO ücretli mi? sorusunu sormaktadır. Yeni sürüm de eski sürüm gibi tamamen ücretsizdir.

BtcTurk Komisyon Oranları Ne Kadardır?

BtcTurk komisyon oranları aylık dilim içerisinde gerçekleşen işlemlere göre;

• 1 Milyon TL’ye kadar işlemlerde: maker: %0,1 taker: %0,18
  • 1 Milyon TL ile 5 Milyon TL arasında işlemlerde: maker: %0,08 taker: 0,16
  • 5 Milyon TL ile 10 Milyon TL arasında işlemlerde: maker: %0,06 taker:%0,12
  • 10 ile 50 Milyon TL arasındaki işlemlerde: maker: %0,04 taker: %0,1
  • 50 Milyon TL ve üzeri işlemlerde: maker: %0,01 taker: %0,08

Şeklinde olmakla birlikte bu komisyon oranları Türk menşeili kripto para borsaları arasında en düşük olanıdır.

BtcTurk Üyelik İşlemleri Nasıl Gerçekleştirilir?

BtcTurk üyelik işlemleri iki aşamalı aktivasyon ile gerçekleştirilmektedir. E-posta adresi ve telefon numarası doğrulama işlemlerinin tamamlanması ile birlikte platformun sunmuş olduğu tüm hizmetlerden faydalanmak mümkündür.

BtcTurk Güvenilir mi?

Kullanıcılar ve yatırımcılar tarafından en çok merak edilen konuların başında gelen BtcTuk güvenilir mi? sorusuna gelinecek olursa, bir kripto para borsasının sunmuş olduğu hizmetlerin güvenirliğini denetlemek için gerekli olan veriler üzerinden analizin şu şekilde yapılması mümkündür:

• Yüzbinlerce kullanıcısı ile yenilikçi ve aktif hizmetin verilmesi
  • Haftanın 7 günü 24 saat boyunca aralıksız teknik destek hizmetinin sağlanması
  • Güvenlik önlemleri bakımından son derece güçlü bir altyapıya platformun sahip olması

Gibi temel durumlar Btcturk güvenilir mi? sorusuna olumlu yönde cevap verilmesini gerektirmektedir.

BtcTurk Güvenli midir?

Aynı şekilde platformun güvenlik bakımından ne vadettiğini ve kullanıcıların satın aldıkları kripto paraları nasıl muhafaza edebileceklerini anlamak adına BtcTurk güvenli mi? sorusunu sormak ve bu soruya şu şekilde cevap aramak da mümkündür:

• Cüzdanlarda bulunan kripto paraların yaklaşık olarak %97’si platform tarafından özel olarak oluşturulmuş internet erişiminin olmadığı çevrimdışı alanlarda saklanmaktadır.
  • Kullanıcılara ait kişisel bilgiler gizlilik esası ile ulaşılması mümkün olmayan kriptografik yöntemler ile güvence altına alınmıştır.
  • Giriş ve üyelik işlemleri için talep edilen iki aşamalı güvenlik önlemi ile gerçekleşmesi
  • Güvenlik önlemlerinin hesap BTC Pro üzerinden hesap ayarları seçeneği ile kişiselleştirilebilmesi

Gibi temel dinamikler Btctürk’ün güvenli ve güvenilir bir kripto para borsası olduğunu kanıtlar niteliktedir.

BtcTurk Yasal mı?

BtcTurk yasal mı? sorusu da yine kullanıcılar tarafından en çok merak edilen konuların başında gelmektedir ve platform %100 oranında yasaldır.

BtcTurk Ödeme Seçenekleri Neler?

Yatırımcıların banka hesapları aracılığıyla platform üzerinden kripto para alım-satım işlemlerini yapmaya başlamaları adına BtcTurk para yatırma seçeneklerini oldukça geniş tutmuştur. 7 gün 24 saat boyunca aralıksız olarak gerçekleştirilebilecek yatırım işlemleri ile yine 24 saat boyunca kripto para al-sat işlemleri yapılabilir.

BtcTurk Para Yatırma Seçenekleri Nelerdir?

BtcTurk para yatırma seçenekleri şu şekildedir:

• Denizbank
  • Akbank
  • Fibabank
  • Vakıfbank
  • Ziraat Bankası

Gibi bankaların mobil ve internet bankacılıklarının kullanılarak 7 gün 24 saat para yatırma işlemlerinin tamamlanabilmesinin yanı sıra bunların dışında diğer bankalar ile gerçekleşecek olan yatırımların ise 16:45 saatine kadar hesaplara aktarılması platform tarafından sağlanmaktadır.

1. Cex.İo Güvenilir mi Ödeme Seçenekleri Nelerdir? – Koin Odası – Koin Odası

[…] Btctürk Güvenilir mi Ödeme Seçenekleri Nelerdir? […]

2. Ethereum ETH Nedir Nasıl Alınır? İşte Detayları… – Koin Odası – Koin Odası

[…] Btctürk Güvenilir mi Ödeme Seçenekleri Nelerdir? […]