Fenerbahçe Taraftar Fan Token Nedir?

Son zamanlarda kripto paralara karşı yoğun bir ilgi var. Kendi çevresinde oluşturmuş olduğu borsa ağı ile Bitcoin günlük çok yakından takip edilmektedir. Bununla birlikte bir çok kulüpte kripto para dünyasına adım atarak taraflardan ve kripto dünyasında sahip olduğu taraftar kitlesiyle hem kazanmayı hem de kazandırmayı planlamaktadırlar ve oluşan yeni fan tokenlarla birlikte araştırılan konulardan birisi de Fenerbahçe Taraftar Fan Token Nedir? Olmaktadır.

Ne Zaman ve Kim Tarafından Kuruldu?

Fenerbahçe ve Paribu şirketleri ortaklaşmasıyla üretilen Fenerbahçe Token ön satışlar Paribu üzerinden alınacaktır.

Fenerbahçe Token Alt Yapısı Nedir?
Fenerbahçe Token, Ethereum blokzincirinde üretilmiştir. Ayrıca madenciliği yapılmamaktadır.
Maksimum arz sayısı 190.700.000 FB olacaktır.

Fenerbahçe Token Kullanıcılara Neler Vaad Ediyor?

Fenerbahçe token nedir, ne zaman satışa çıkacak? FB token nasıl alınır? Fenerbahçe coin ne kadar?

Fenerbahçe token sahipleri kulüplerinin yarırına etki edebilecektir. Fenerbahçe token sahipleri oylamalar sayesinde kulüp marşları forma tasarımlarında fikir sahibi olacaktır. Ayrıca tesis içerisinde düzenlenecek etkinliklere ve gezilerden faydalanacaktır. Teknik ekip oyuncular ve yöneticilerle de tanışma fırsatları yakalayabilecekler.

Token Nedir, Neye Token Denir?

Token nedir? Fan token’in diğer adı taraftar token’dir.  Özellikle yatırımcıların sorduğu soru olsa da güncel piyasada kulüplerin Bitcoin dünyasına giriş yapmaları ile madeni paralar ile karıştırılabiliyor. Tokenlar madeni paralardan farklıdır.

Uzun zamandır büyük bir ilgiliyle beklenen Fenerbahçe Taraftar Fan Token satışları ve ön alış emirleri ile ilgili bilgiler yatırımcılar ve taraftarlar tarafından aratılmaktadır.  Satışa açılacağı tarih 9-12 Ağustos olarak duyurulmuştur.

Fenerbahçe Token Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Fenerbahçe taraftarı, taraftarı olduğu kulübün tokenlarından satın alarak hem kendi geleceğine yatırım yapmayı hem de kulübün çıkarlarına fayda sağlamayı düşünecektir. Kullanıcılar, Fenerbahçe Fan Token açılış tarihini beklerken 12 Ağustostan itibaren Paribu üzerinden alış talebinde bulunabileceklerdir.

Fenerbahçe Coin Ne Kadar, Kaç TL ile Piyasaya Girecek?

Fenerbahçe kulübü ve yöneticilerinin belirlemiş olduğu 2 farkı seçenekle coin satışı planlandı;

1-) Birinci seçenekte 1 FB token için 15 TL ücret belirlendi. Ayrıca kilit süresi olarak 15 Ay belirlendi.
2-) İkinci seçenekte ise 1 FB token için 30 TL ücret belirlendi.

Fenerbahçe Token Güncel Değeri Ne Kadar?

Fenerbahçe Token, birinci seçenekte belirlemiş olduğu 1 FB token değerini güncel 21 Ağustos verilerine göre 5 katını geçmiş durumdadır.
İkinci verdiği değere göre ise yaklaşık 3 katını yakalamış durumda.
21 Ağustosa verilerine göre 1 FB Token;
en düşük : ₺85.03 – en yüksek :  ₺88.26 şeklindedir.