Paris Saint-Germain (PSG) Fan Token Nedir?

Paris Saint – Germain  (PSG) Fan Token; PSG taraftalarına socios uygulamasında açılmıştır. Bununla birlikte akıllar da Paris Saint – Germain (PSG) fan token nedir ? Sorusu ortaya çıkmaktadır.
Yayınlanan tokenla kulüp kararlarına etkin genel etki edilebileceği düşünülmektedir. Etki payı veren bir programdır.

PSG Fan Token Nasıl Oluşturulmuştur?

PSG Fan token nasıl oluşturulmuştur ? socios platformunda yayınlanan Chiliz tarafından desteklenen ve ethereum üzerine kurulan yetki kanıtı olan Chiliz ağındaki yardımcı program tokeni olarak oluşturulmuştur.

Token Nedir ?

Token nedir?  Sorusu, özellikle bitcoin ve taraftarları yakından takip eden kitleler tarafından çok merak edilse de genel olarak birbirine karışan iki kavram olarak; coin ve token olarak ortaya çıkmaktadır.  Ancak farklı alanlarda işaret eden araçlar olarak kullanılır. Böylelikle PSG Fan Tokenin bir coin olmadığı ve bu konu dışında tutulması gerektiği anlaşılmaktadır.

Taraftar Tokeni Nedir?

Taraftar tokenleri Nedir? Taraftar tokenleri, hedef kitle olarak taraftar topluluklarının olduğu, çoğunlukla futbol kulüpleri olan dijital varlıklardır. Bu varlıklar sayesinde yatırımcıların tokenlerin listelendiği kripto para borsaları aracılığıyla yatırım yapmaları mümkündür. PSG Fan Tokenda tüm taraftar tokenleri gibi yatırımcılarının kar elde etmesini istediği gibi takımın da kar elde etmesini amaçlamaktadır.

Taraftar Tokenleri Ne İşe Yarar?

PSG Fan Token’da, tüm taraftar tokenları gibi amaçlarında kullanıcılarının takım yönetimine katılması ve işlemleri tek düze indirerek ekosistemi daraltmak istemektedir. Böylece global piyasada değer kazanarak işlemleri de güncel piyasa takibini kolayca görmesini sağlamak amacıyla kurulmuştur.

PSG Fan Token Kullanım Amaçları Nedir?

PSG Fan Token, ilk olarak yönetici tarafından kullanım amacı; PSG sahipleri, Paris Saint – Germain tarafından yayınlanan çeşitli bağlayıcı anlaşmayı “ hayran kararı” anketlerinde zeki sözleşmele aracılığıyla oy kullanmasını sağlanmaktadır.

Diğer tarafta ödüller ise PSG sahipleri, Socios’taki uygulama ile etkileşimlerle ödüller kazanabilmektedir.

PSG Fan Token Avantajları Nelerdir?

Tüm taraftar tokenleri gibi PSG fan token, esas hedefinden taraftar kitlesi üzeri belitilen ve bu alanlar söz konusu tokenlerin sağladığı avantajlar da taraftarlar içindir. Taraftarların aktif olarak kulüp yönetiminde yer almasına izin veren PSG Fan Token, bu alanda yatırımcılar için oldukça avantajlı teklifleri ve fırsatları bulunmaktadır.

PSG, Paris Saint- Germain tarafından yayınlanan çeşitli “taraftar kararı” anketlerinde akıllı anlaşma aracılığıyla oy kullanarak yönetimde aktif rol oynayabilmektedir.  Paris Saint-Germain ise sözleşme sonuçlarına göre hareket etmek zorundadır. Bununla birlikte taraftlar anketlerden aşağıda ki ödüllerden kazanılabilir:

• Maç biletleri
  • Özel deneyimler
  • Online mağazalardan geri ödemeler
  • Uygulama içi CHZ bonusları kazanma
  • Dijital rozetler
  • Kulübe özel NFT’ler
  • Gelecekteki PSG tokeni yardımcı programı şunlardır:
  • VIP ürün ve hizmetlerini kullanmak için PSG harcamalı.
  • Psg Erişimi ortak uygulamalara / sitelere dahile etme.
  • NFT ödülleri için PSG’yi stake etmek
  • Pure Collectibles(nadir estetik varlıklar)
  • Oyunlaştırılmış yardımcı program (blockhain tabanlı oyunlar için NFT’ler)
  • Gerçek Dünya Hizmet programı (mülkiyeti, gerçek dünta mal sahipliği anlamına gelen NFT’ler, stadyumlara VIP erişimi, maç biletleri vb.)

Ödüller kazanılabilmektedir.