Takip Edilmesi Gereken Kripto Paralar

Dünya gündeminde fazlaca yer alan Kripto Paralar yeni yatırımcılar için liman olmaktadır. Bu yeni yatırımcılar Takip Edilmesi Gereken Kripto Paralar, konusunda araştırma yapılmaktadır. Hangi kripto para üzerine yatırım yapılmalı, hangisi yükselir gibi soruları sıkça sorular sorar. Çünkü yatırım yaparak kimse para kaybetmek istemez.

Dünya üzerinde, pek çok ülkede alternatif bir para birimi olarak görülmektedir. Hal böyle olunca bu piyasada ticaret yapmak sürpriz değildir. Pek çok kişi bu piyasada ticaret yapmak için belli riskler yanında, insanı yeteneklerini kullanarak, bu pazara girerek paralarını katlamak istemektedir.
Bununla birlikte takip edilmesi gereken kripto paralar olarak:

1. EOS
  2. Ethereum (ETH)
  3. Binance Coin (BNB)
  4. Tether (USDT)
  5. Tron ( TRX)

Eğer bu piyasaya girip yatırım yaparak belli düzeylerde ve çok riske girmeden belli oranlarda düzenli olarak takibi sağlanarak para kazanılmasını kolaylaştırabilecek kripto paralar sizler için fırsat olabilir.

1.      EOS

Kripto para önerileri her ay güncellenir. Kripto paralar için hangisini takip etmesi gerektiğini sık sık araştırılan sorular arasındadır. EOS kripto para birimi, birçok kez çok yüksek sevileri gördü. Bu fazlaca oynak bir kripto para olduğunu göstermektedir. Bu farklar nedeniyle rahatlıkla al-satlarla rahat bir kazanç sağlamanıza imkan tanır. Kripto para ticaretiyle uğraşanlar bu birimi oldukça sevmektedir.

2.      Ethereum

Bitcoinin ardından en popüler para birimi olan Ethereum (ETH), popülerliğinin yanı sıra farklı işlem hacimlerine de sahip olan bir blockhain platformudur. Mining yapılabilmesi ve sürekli popülerliğini arttırmasıyla bilinir. Ayrıca kısa ve uzun vadede oldukça karlı bir kripto para birimidir.

3.      Binance Coin (BNB)

Son yıllarda ortaya çıkarak, en ünlü borsalardan birisi olan Binance kendi kripto para birimini de önemli bir teknolojik yazılımla, Binance Coin’i piyasaya sürdü ve hem borsasının güvenirliğiyle hemde kendisine ait Binance Coin (BNB) yi hızlıca yüksek hacimlere ulaşmasını sağladı. BNB son zamanlarda en çok işlem gören kripto para birimlerinden olmasıyla birlikte haftalık, aylık ve yıllık bazlarda oldukça karlı bir para birimidir.

4.      Tether (USDT)

Tether (USDT), 1 dolara eşit olmasınya en iyi kripto para birimlerinden biri olarak bilinir. Bugün olarak Tether’in kripto para piyasasısı için oldukça önemli ve en yüksek işlem hacimlerinden birine sahip olmasıyla bilinmektedir. Bu yüksek hacim ile ticaret açısından oldukça önemli para birimidir. Bazen 1 doların altına düşebilmektedir. 0.99 dolar olabilir. Bununla birlikte de çok fazla oynaklık olmamaktadır ve sabit bir kripto para birimidir.

5.      Tron (TRX)

Tron (TRX), ilişkili olduğu proje ve olan gelişmeler ile dünya çapında birçok kişinin dikkatini çekti. Bu popülerlik ve aldığı hacimlerle oynaklık olarak ve uygun fiyatı ile kolay takas edilebilme özellikleriyle ve takas esnasında her içerik için ayrı ödüller vardır.

1. Kripto Para Nedir? Riskleri Nelerdir? – Koin Odası – Bitcoin ve Altcoinler – Koin Odası –

[…] bu tür dolandırıcılık olaylarına son zamanlarda sıklıkla denk gelmekteyiz. Kripto paralara yatırım yapabilmek için online araçlara ihtiyacımız vardır ve bu nedenle siber saldırı […]