Ücretsiz Kripto Para Kazandıran Siteler

Son zamanlarda sıkça duyduğumuz kripto paralar Dünya çapında popülasyonunu sürekli arttırarak gündemde ilk sıralarda gelmektedir. Kripto paralara karşı ilgi artınca, Bitcoin ve Altcoin değerleri hedeflerinin çok üstlerine fırlamıştır. Bu ilginin artmasına bağlı olarak kullanıcılar tarafından “ Ücretsiz Kripto Para Kazandıran Siteler ”sorusu sanal ortamda çok kez araştırılmaya başlanmıştır. Borsa ve fon işlemlerinden ziyade, yapılacak görevler sonucunda bazı sitelerden bedava “ kripto para “ kazanmak mümkündür. Ücretsiz kripto kazanarak aylık binlerce tl üzerinde gelir elde edebilirsiniz.

Ücretsiz Kripto Para Kazanma Taktikleri Nelerdir?

Ücretsiz Kripto Para Kazanma Taktiklerinin birçok yolu vardır. Ücretsiz bitcoin kazanabilmeniz için oluşturulan özel siteler vardır. Bu sitelerde belli başlı görevleri yerine getirmeniz durumunda; bitcoin, dash, ripple, dogecoin, tether, bat, litecoin vb. birden fazla kripto parayı kazanarak aylık gelirinizi arttırabilirsiniz.

Kripto para kazanma yöntemleri şu şekildedir;

• Site içerisindeki reklamlara tıklama
  • Bilgisayarınızı açık tutma
  • Çekilişlere katılmak ( Jackpot belirli saatlerde sizlere çekiliş hakkı verilir ve rastgele bir sayıyı roll yaparak belli sayı aralarında sizlerin oynadığı sayıya göre ücretsiz coin verilir.)
  • Mining yapılak ( siteler üzerinden bilgisayarın belli özellikleri kullanılır ve coinler ücretsiz olarak kazanılabilir.)
  • Siteleri ziyaret etme ( günün belirli saatlerinde aralıklarla ücretsiz coin veren sitelerde claim yaparak kazanabilirsiniz.)

Yukarıda verdiğimiz yöntemler sayesinde ücretsiz coin kazanarak aylık gelirinizi arttırabilirsiniz. Yazının devamında ise sizlerin ücretsiz bir şekilde kripto para kazanabileceğiniz siteleri “ Ücretsiz Kripto Kazandıran Siteler “ listesini paylaşacağız.

Üye Olarak Bitcoin Cüzdanı oluşturulabilecek Siteler;

FaucetHub.io: Bu bitcoin cüzdan sitesinden ücretsiz bir şekilde; Bitcoin, Dash, LiteCoin, Ripple vb. birçok coine kendinize özgü hesap oluşturabilirsiniz. Ücretsiz coin veren sitelerden bazılarında FaucetHub cüzdan adresinizin bulunması zorunlu tutulmaktadır. Üyelik açtırmak isteyenler, https://goo.gl/ML8TaU adresinden hızlıca ulaşabilirler.

CoinPot.Co: Bu site de FaucetHub sitesiyle benzer özellikler göstermektedir. Ücretsiz coin kazanmak için başvurulan siteler arasında CoinPot hesabını isteyen siteler bulunmaktadır. Üyelik açtırmak isteyenler, https://goo.gl/6AwdML adresinden hızlıca ulaşabilirler.

Diğer cüzdanlar: Diğer kripto para borsalarından da üye olarak kripto para kazanabilirsiniz. Örneğin binance, btcTürk, bitlo vb.

Ücretsiz Bitcoin Kazandıran Siteler

• Bonusbitcoin
    • freebitco.in
    • qoinpro.com
    • moondash.co.in
    • moonbit.co.in
    • moonlite.co.in
    • moondoge.co.in
    • moonb.ch
    • bitfun.co
    • trustbtcfaucet
    • dailyfreebits
    • FreeBtcMine
    • Adbtc
    • SatoshiWars
    • FreeDogeCoin
    • CoinFaucet
    • BTCHeat
    • CryptoMiningGame
    • EarnLiteCoin

Yukarda listeki sitelerden “ ücretsiz kripto para “ kazanabilir ve bu sitelerde üyelik oluşturarak ve düzenli işlemlerle aylık gelir elde edebilirsiniz.